Skip to main content

Drie keer minstens opnieuw beginnen, mij afvragen wat ik wil gaan zeggen.

Grappige is dat ik dat juist helemaal niet zo helder nog heb. Hoeft ook niet, gaat zich vanzelf wel vormen, of niet…

Mijn wil hier mijn gedachten opschrijven, artikelen die mij aanspreken delen en mijn reflecties op mooie, leuke, rare, angstige of zomaar gebeurtenissen bespreken.

Of iemand er op zit te wachten? Geen idee. Maakt ook niet uit. Maar in plaats van er over te blijven denken gewoon maar de eerste stap gemaakt. Bij deze.

Wat mij bezighoudt is de wereld en dan specifiek hoe mensen met elkaar omgaan, mee gaan in veranderingen, of juist er tegenin gaan. Dat boeit mij. Of dit nu de huidige grote vraagstukken zijn of juist de alledaagse beslommeringen. Ik ben gefascineerd door verandering denk ik. Niet omdat het altijd anders moet, ik heb zeker ook mijn vaste patronen en overtuigingen waardoor mijn eigen luiken ook niet zomaar open staan voor het nieuwe. Maar wel de saamhorigheid als we dan met z’n allen er voor gaan, wat ligt daar dan aan ten grondslag? Ik wil niet pretenderen dat ik de expert ben op allerlei gebieden, die zijn er al genoeg. Ik wil tevens niet het politieke spectrum belichten, daar haal ik niet mijn energie vandaan. Wat dan wel? We gaan het vanzelf merken wat van het toetsenbord in deze blog gaat komen. Wordt vervolgt.