Skip to main content

Tijdelijke behoefte aan extra slagkracht?

Mijn jarenlange ervaring in leidinggevende functies binnen marketing, sales en operations bieden een brede inzet in verschillende type organisaties. Tevens mijn kennis van diverse branches, business modellen en marktbenaderingen zowel binnen B2C als B2B en een mix daarin helpen bij een snelle en holistische kijk en benadering van een opdracht.

Als er grote projecten gepland zijn of deadlines staan is het regelmatig gewenst extra management support in te zetten, hier kan ik een directe bijdrage in leveren om plannen tot een succes te brengen.

Voor wie?

Organisaties waar behoefte is aan ondersteuning op het gebied van management en/of marketing.

Dit bied ik als interimmanager of als freelance opdracht. Vanuit verschillende branches breng ik ervaring mee en daardoor ontstaat veel kruisbestuiving. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij ambitieuze purpose gedreven organisaties met een duidelijke MVO-signatuur, dit heeft mijn kijk en aanpak sterk beïnvloed.

Ik bied een resultaatgerichte aanpak, ruime ervaring als leidinggevende waarbij doelstellingen en teamontwikkeling hand in hand gaan. (en eventueel support bij werving en behouden van medewerkers, een integraal onderdeel van een opdracht kunnen zijn.)

Marketing fascinatie

Als marketingprofessional heb ik met veel plezier voor diverse bedrijven gewerkt, maar mijn passie ligt bij het helpen van mensen en organisaties bij hun ontwikkeling. Marketing heeft echter altijd een centrale verbindende rol gespeeld in mijn carrière. Het vertalen van de bedrijfsstrategie naar alle facetten van de organisatie, met een tevreden klant als ultiem doel. Dat is waar ik enthousiast over ben.

Waar mijn persoonlijke missie en interim management of verandertrajecten samenkomen, is het besef dat in elke organisatie de mensen het verschil maken. Het zijn niet alleen de doelstellingen die worden gerealiseerd, maar juist de mensen die samen deze doelstellingen bereiken. Voor mij staat mensgericht samenwerken centraal, waarbij het resultaat voortkomt uit de kracht van samenwerking en menselijke interactie.

Gerelateerde projecten en aanbevelingen

Trots op de organisaties waar ik een bijdrage aan heb kunnen leveren de afgelopen jaren

Coaching

2024 – De Nieuwe Gevers – business coaching

Sofia tells: “Dit project stelt ons in staat: With the successful completion of this project, we've gained significant…
Werkervaring

2023 – Tuinvisie transformatie

Tuinvisie transformeren en opnieuw in de markt zetten. Als Head of marketing mocht ik met het team een…
Coaching

Ik coach. Wil jij groeien in persoonlijk en professioneel leiderschap?

Mijn persoonlijke coaching brengt meer balans en voldoening door eigen regie in jou leven! #werkgeluk