Skip to main content

interim opdracht Marketing Manager Nederland.

Opzetten en executeren van marketingcampagnes, leadactiviteiten en CX
journeys. Optimalisatie van communicatieflows. Opzetten service retentie
programma. Borgen interne en externe communicatie en social channels. Creëren
van marketingplan 2023.
MT positie waarbij nadruk ligt op intensieve samenwerking met Sales en Service.

Jeroen Huijbregts, Group marketing manager

” Begin 2022 Peter-Jan aangenomen voor een interim opdracht van uiteindelijk 10 maanden. Meteen vanaf het begin is hij onderdeel geweest van het team en aangehaakt bij het doel van afdeling. Door de juiste vragen te stellen wist hij binnen het team, maar ook bij de interne stakeholders zijn waarde toe te voegen.

Door het in gesprek gaan met sales en service is hij in staat geweest de lead generatie processen en opvolging ervan te verbeteren en de kwaliteit van de leads te verhogen. In alles staat bij hem de klant centraal en daardoor is de CX op de website en in onze communicatie verbeterd en heeft hij een succesvol retentieprogramma voor onze service contracten opgezet.

De toegevoegde waarde van Peter-Jan zit absoluut op het marketing vlak maar daarnaast ook zeker op het coachende stuk. Hij is in zijn periode bij Heras voor mij een belangrijke sparringspartner geweest en hij heeft er ook voor gezorgd dat hij het team heeft meegenomen en heeft laten groeien als marketeers in het opzetten van de marketingplannen voor 2023.”

Dirk-Jan Westendorp, Algemeen directeur Heras Nederland

“Tijdens zijn periode als Interim marketingmanager Nederland bij Heras Nederland heb ik nauw mogen samenwerken met Peter-Jan.

Peter-Jan heeft in die periode in een enorm korte tijd de organisatie leren kennen, de strategie en daaruit voortvloeiende marketing vraagstukken / uitdagingen begrepen en is gekomen met relevante, effectieve en succesvolle marketingplannen en – acties. Naast het in woord en daad demonstreren van zijn vaardigheden als uitstekende, moderne, vaardige vakman op het gebied van marketing heeft hij door het stellen van slimme en kritische vragen ook een waardevolle bijdrage geleverd aan het verbeteren van de bedrijfsplannen. Door zijn uitstekend ontwikkelde sociale vaardigheden was hij bij medewerkers door de hele organisatie heen al zeer snel een gewaardeerde en graag geziene collega waarmee men graag en succesvol samenwerkte.”

Werner Ghitti, National Salesmanager

“Sinds maart 2022 is Peter-Jan als interim marketing manager bij Heras gestart. Vanaf het eerste moment is Peter-Jan actief op zoek gegaan naar de samenwerking tussen sales en marketing. Peter-Jan heeft zich in een snel tempo wegwijs gemaakt binnen de Heras organisatie en adequaat marketing programma’s overgenomen. Mede hierdoor is hij in staat geweest de salesorganisatie goed te ondersteunen o.a. met het opzetten en uitrollen van marketing campagnes welke hebben geleidt tot bruikbare aanvragen en leads.

In de voorbereiding van het nieuwe budgetjaar heeft Peter-Jan het marketingplan 2023 opgezet en uitgewerkt. Daarbij actief met sales overlegd over de go-to-market strategie en de ondersteuning die marketing daarin kan bieden.

Als collega heeft Peter-Jan een actieve bijdrage geleverd binnen ons management team alsmede in het interpersoonlijke contract. Vanuit zijn brede organisatiekennis is hij een prettige sparrings partner die ook breder dan alleen marketing zijn input levert. Hij is daarbij empatisch en sensitief en weet zaken goed te vertalen en onder woorden te brengen.
Ik beveel Peter-Jan van harte aan als (interim) marketing manager/directeur en kijk met plezier terug op onze samenwerking.”