Skip to main content

Tuinvisie transformeren en opnieuw in de markt zetten. Als Head of marketing mocht ik met het team een volledige re-branding vormgeven, de Corporate Identity implementeren, vestigingen transformeren en 2 nieuwe openen, website vernieuwen, drie nationale mediacampagnes lanceren, het plan voor de tweede helft van dit jaar opzetten en uitrollen en nog veel meer. Ook transformatie management van het team van puur B2B naar B2B2C en D2C op strategie en activatie waren onderdeel van de opdracht.

Michel van Ruth, Algemeen directeur a.i.

Ik heb met PJ samengewerkt aan de lancering van het nieuwe merk tuinvisie in 2022 en 2023. PJ is een zeer bekwame en doelgerichte marketingmanager die uitblinkt in het snel tot de kern komen met strakke en succesvolle communicatie zonder daarbij de strategie en het team uit het oog te verliezen. Hij was en is voor mij een waardevolle sparringpartner op het marketingdomein en in een latere fase ook in een breder perspectief over de business. PJ hanteert een hands-on aanpak die bij MKB en familie bedrijven goed valt. Met de transformatie van tuinvisie kwam zijn aanpak daardoor zeker goed uit de verf en heeft dat er mede voor gezorgd dat we sneller onze doelen bereikten. Tot slot is PJ een zeer prettig persoon om mee samen te werken , integer, sociaal, snel en met een gezonde dosis humor!

Judith van Linder – Van Kaathoven, Commercieel Directeur Tuinvisie

De komst van Peter-Jan bracht verlichting op alle fronten. De snelheid waarmee hij kwalitatief invulling gaf aan de gewenste transformatie en bijbehorende ambities is indrukwekkend te noemen. Van het verbeteren en concretiseren van de marketingplannen, het enthousiasmeren van alle stakeholders tot aan het borgen van een optimale executie onder enorme tijdsdruk. Peter-Jan was op een prettige wijze rustig en in controle. Er zijn mensen die het echt het verschil kunnen maken. Peter-Jan is er daar één van.